лiс

задимлений туманом ліс,
сумне сіре небо,
сніг крізь залишки жовтого листя і візерунків гілля,
опустиш голову вниз,
під ногами м'яке і рудувато-коричневе покривало чийогось одягу,
одягу тих, з чиїх рук ті кострубаті перегини і перетини — чорні на блакитному,
на небі тонкі криві риски,як руки лісу

21.10
17.11.2022


Рецензии