що наштовхнуло

що наштовхнуло
на шлях проклятим сипати сім'я пустих надій,
шкіра з розп'ятих і з розпростертих нічиїх обійм,
як випусний для вчорашнього щастя,
як зашкарублим п'ятам
не знати тверді скалічених днів,
не посміхнеться вона,
не скаже,
де віднайшла себе,
чом не втішалась узбіччям, причалам,
чом скаженілість глупа сновид колисала між снів

20.01
17.11.2022


Рецензии