Город без цветов

Місто без квітів
Місце загиблих людей
Серце заповнене розпачем
Відкрив би його хтось ключем

Чотириста душ під номером
Хрести,море свіжих могил
Скільки лежить тут родин?
Ворог у них був один

Місто без посмішок
Місце,де стигне кров
Де янголами стали діти
Вони лише прагнули жити

Небо затягнуте хмарами
Поплачу,допоки йде дощ
Кожен кат буде покараний

        17.11.22


Рецензии