К цели своей пойдёшь

До мети своєї ти йдеш
По степам навпростець.
І праворуч Віру знайдеш.
Навіть Смерть - не кінець.

Майорить білим пір'ям Любов -
Їй не знати біди.
А ліворуч - все зрада та кров.
І тумани бліді.

А навпроти - Надії мости.
Ти біжи, не дивись.
На світанку палають світи.
Біля моря - спинись.


Рецензии