Te ador tinerete

  16.11.2022 год.
   К И Ш И Н Ё В
      (Mold)
E toamna in calendar,
Cad frunzele de pe ram,
Cad frunzele peste altarul vietii.

Si anii se perd in zari,
Zburand peste mari si tari,
Ducandu-mi la asfintit tineretea.

Mai stai,draga,nu pleca,
Frumos e in tara ta,
Mai lasa-ma sa traiesc iubirea.

Mai stai,draga,nu pleca
Mi-e bine cu tine asa,
As savora cu nesat, fericirea.

Mai sufla un vant hoinar,
Noiembrie e strengar,
Se lasa cu brume reci peste crestet.

E ultimul toamnei car,
Ce nu trece inzadar,
Lasand portul dezvelit si vested.

E toamna in calendar,
Si ploaia mai bate in geam,
Cad frunzele de pe ram,In tacere

Tristetea ma curma iar,
Si sufletul mi-e amar,
Te duci scumpa mea avere.


Рецензии