Твоя милiсть вища вiд суду

Перед Тебе знову, Отче, на колінах,
В цій молитві зараз вся моя родина,
Просимо про захист, змилуйся над нами,
Над містами, селами, нашими ланами!

З сліз уже потоки, цілесенькі ріки,
Нам не вистачає Твоєї опіки,
Прости, Милостивий, Боже Милосердний,
Прохання до Тебе наше щиросердне!

Стоїмо, вклоняємось, ниць перед Тобою,
Беремо для відсічі духовну всю зброю*:
В серці Твоя Істина, віри щит, молитва,
Праведність Ісуса, шолом ( все для битви),

Ноги у готовності, щоби Вістку нести -
Хочемо до Тебе всіх людей привести!
Просимо про захист, змилуйся над нами -
Над Своїми доньками й Своїми синами!

Просимо в поклоні, ниць перед Тобою,
У молитві єдності зараз між собою,
Погляди до Тебе, тягнемось руками,
Боже наш, Владико, будь у нас і з нами!

Знаю, коли кличуть, Ти завжди приходиш,
І ворожу зграю від людей відводиш,
Ти Бог - не людина, що сказав - те буде,
Твоя милість вища, Господи, від суду**!
                14.11.2022.

* Біблія, Єфесян 6:12-18.

**"... Милосердя бо ставиться вище за суд" -
       Біблія, Якова 2:13.


Рецензии