Вiдгадайте
немає в неї зовсім чітких меж,
адже є в думках давніх у тварини,
що в світі їй належать всі країни.
Десь, за чутками, вся її рідня
ховається у бункері щодня
з господарем сім'ї звичайно разом,
натхненні українським унітазом.
Хто ж ця тварина? Буде як було
у неї скрізь одне ім'я – x..йлo.
А прізвище цього x..йла по суті?
Tо дуже легко, чи не так? Це …
Як бачите, складаю без обмов
я однією з самих гарних мов.
Свидетельство о публикации №122111301722