Надихаюся!..

Ти квітонька ласкава, дивовижна,
Такої щирої не чула я ніде,
В моєму серці ти завжди престижна –
Було так завжди й далі так буде!

Тобою я освідчуюсь в коханні,
Ніжнішої на світі, так, нема,
І пісня у твоєму виконанні
Мій настрій завжди швидко підійма!

Куди б не їхала, тобою я горджуся,
Дзвінка, лунка, небесна, чарівна,
Її я чула від матусі і бабусі…
Я нею надихаюся сповна!
                12.11.2022.


Рецензии