Мы в Дивине? Иль оно в снах?

И вот мы паехали. Ехали-ехали…
А где? А куда?
Да ты  пасма3, как чудесненько
Даит нас таска!

В Херсоне мы разве где шерсцили.
Иль ель гарбузяк.
Да ну ево, это фсё месиво!
Даёш Днепр назад!

И чыстынько всё. И ны бесика
Ны в екы ноздра.
И вот просыпаеца гэршко мий,
Пов-суток проспамш.

Да дэ мы куда быв у Брэсци аж!
Чы й в Рызи вчера…
Да вот ны вокзала ны встрэтилы.
Ны чорт ёго й ны показав.

Усэ холодина рышее в нас.
Так-так! Зарэ как?
Ведь зыму трэ но полыжеты,
А ны усэ воювать.

Вот так воно екся мышейиця:
И сон, и той мрак…
Да дэ ж тэ авто пырывэрныця
И блехо по льдах!

Мы видим ж. И слышым! Наверное,
Ныек нам щынкив ны дождацц,
Шо дэсь аж в Бобруйску осели влад
И  граюця но з нашм компаг.

А ьведь мы носылы на шэе даж…
Ага, мягки знак.
И шо ж пак той вылупыць брэшэ нам?
Дак ты ж быв Свиноматк!

И гаснуть но в гокнах свечки.
Затмення вж ныма ж.
Хто ж гируе овэчкамы?
Да-да, Путин прам.


Рецензии

Спасибі, тезка, за твою тут появу. Буду знать представника ще однієї гілки "русского мира" правда, далеко не все зрозумів.Та не біда .Головне - ти побував. Будь здрав !
З пошаною

Василь Ганжар   27.11.2022 19:33     Заявить о нарушении
Ну, радый, радый, шо шэ тёзка
Мынэ чытае гондэ.
Да шэ й ганяе жар в Европу,
А ны но ля хахлов там.

Ну, Пыньськ жэ рускый город.

Васыль Брыль-Кобзар   06.12.2022 02:58   Заявить о нарушении