Купальський

Пекло - це інші,
Крім випадку одного.
До серця пожадливо притиснувши ключ,
Озирнись, і про щастя своє нетривке мовчи,
Немає його,
Ти пнешся вгору, мов плющ.
Пекло - це ті, у кого є цвіт бажань,
Але чомусь він не є папороттю чарівною,
Предмет найсміливіших твоїх зазіхань
Тобі самому
Приблизно дорівнює.


Рецензии