Мала

Він накодував її
Або нашаманив.
Або надрукував на 3D-принтері.
У неї вогненне волосся,
А якою буде її перша мова?
В моїх змерзлих руках -
Книга,
А на місці душі -
Кристал,
Майже коштовний.
Я - частина юрби,
Ландшафту,
Жива скульптура,
Вивіска.
Він накодував її,
Вона нашаманить
Такі важливі перемоги
В тому, що я для неї вигадала -
В конкурсі
Для дітей з надздібностями,
Що його проведуть
Наївні кідалти,
І в її світлих очах -
Нові житлові комплекси
Там, де
Могла бути суцільна темрява.

*Тих, кого ти нібито вигадав,
Не варто покидати.


Рецензии