Екстралiнгвiстичний

Дискомфорт сьогодення
Та небесні склепіння
Сині.
Неймовірне натхнення -
І впадуть з городини
Дині.
Щось таке беззмістовне,
Ніби стишений стогін
Саду.
Розцвіте незнайоме
Та ритмічне торкання
Фаду.
І розібрані сни
На архетипи й цитати,
Й переплетені всі кіпу
В тіпі -
Саудаде.


Рецензии