Гiперкомпенсацiя

Гіперкомпенсація.
Літер конденсація.
Змісту, конотацій
Концентрація.
Де дороги дорогі -
Всім цим ритмам до снаги
Лідів конвертація.
Відмова серця
У писемності -
Червона лінія,
Тигрова лілія.
За дужками,
Лапками - цитати
Сенеки та Плінія.


Рецензии