Мови

Існують такі непомітні переходи
Між кабалістичними світами,
Там небо тобі дарує сходи,
Там ти крокуєш
Невидимими мостами,
Там, де розквітають
Неможливі квіти,
Там, де фізика сама себе скасовує,
Я переплітаю
Між собою слів забутих вістря,
Там мови відроджуються,
Бо немає смерті у слова.


Рецензии