Жаби з вуст

Мовить мачухина дочка -
Замість перлів жаби з вуст.
Насміх рибам.
 
Заспівала ... У садочку
Соловейко з гілки – лусь.
Не відклигав.
 
Вишиванку як змережить,
Візерунків хробаки
З руків-дрюків.
 
Лежніх лежнів перележить.
Заковтне всі пиріжки.
Та й ще злюка.
 
Заходилась танцювати.
З ляку парубків юрба
Та за гору.
 
Що ж Сірка тут лупцювати.
Чесно бреше він: хіба
Не потвора?
 
 


Рецензии