Obiter dictum

             І
Щасливить, що солодшають цілунки.
Дратує, що згіркають огірки.
На схилі літа довшають думки
Від млості спасів в росяному трунку.

             II
Крыльца объятия скрипкИ,
ЛетА занозят.
Туман касается реки
Крылом стрекозьим.

             III
На ґанку сходинки рипкі,
Зужиті бильця.
Серпанок горне до ріки
Дзиґасте крильце.

              IV
В соотворениях миров
волшба  кумирится.
О приближеньи холодов
жужжит кириллица.


Рецензии