Забавки з незворотнiм

 
                I
 
Iзюню, любчику, принаймi yдай, що обіцяєш тiтцi Ольцi
не смикати за бороду бухгалтера у хмаркових капцях,
аби не виставив тобi рахунку за вижидожування,
як за фуавіагру!
 
                II
 
В нiмотнiм захватi i, потайки, на Ти
Трiпотно торкну нерви на хребтi
Облазнево оголеного твору,
Крутну хвости химеристим потворам
Та...
 
                ІІІ
 
... домалюю смайлика в листi.
 


Рецензии