Smile
Smile every time.
Let's be strong and really kind.
Smile! Smile! Smile!
Smile every time.
Say Hi! Hi! just with a smile.
Hi! Hi! Hi! Hi! Hi! Hi!
Share, share your smile.
Hi! Hi! Hi! Hi! Hi! Hi!
Smile! Smile! Smile!
Smile! Smile! Smile!
1
Let's play a new game.
Let's play every day.
Wake up and try to smile.
It'll be a good lifestyle.
2
Let's play a new game.
Let's play every day.
When you walk try to smile.
And you'll be strong and kind.
3
Let's play a new game.
Let's play every day.
When you're sad try to smile.
Always smile at bedtime.
10.11.2022
Свидетельство о публикации №122111006897