К1ани ярдиз са руша

Гьар акурла зав рахамир,
Зи дидедиз хъел къведайд я.
Нубатсуз вун зав агатмир,
Зал паркутрин сел къвадайд я.

Припев:Зун къведа ваз,
я чан гада.
Вун багьа я
заз чан гада.

Вун зун к1ани гада ят1а,
Зи дидедиз ая минет.
Эгер ваз зун багьа ят1а,
Туп1ал акал, гана къимет.

Припев виликанди.

Лап рик1ивай я вун заз хуш,
Вун къастунал к1еви хьухь, чан.
Валай гъейри яр авайд туш,
Зун ви рик1е туна хуьх, чан.

Припев виликанди.   


Рецензии