Божьей Матери

Прокинувся в ранці.
Світить сонце за вікном.
Готовлюся до праці.
Написати том

Міркував Котик.
Але чи будуть мені платити мої читачі?
Продовжував міркувати Котик.
Що відомо моїм читачам про мій банк, наприклад?
І чи вони взмозі переслати мені кошти міжнародним платижем?
Що їм відомо про мого помічника Письменника Олега?

Я дав владу і кошти багатьом.
І також дав їм вибір, на свій россуд роспоряджатись коштами.
Але я також і позбавляю їх влади та спустошую їх гаманці.
Бо вони не розуміють мене


Рецензии