Weinmeisterstrasse Blues
otherwise I'm going nuts
mach das Licht aus, wenn du gehst
leave me with that aftertaste
und wenn du endlich weg bist
i'll pack my things and go east
with my seat belt unfastened
i'll hit Weinmeisterstrasse
i'll free my inner beast
oh, i'm a peace commander
wenn sich eine Tuer schliesst,
oeffnet sich eine andere
Свидетельство о публикации №122110900461