Всi нашi сльози

Всі наші сльози свинцем  впадуть на ворогів
Ми станемо міцною стіною
Янголи крилами боронять своїх синів
Я подумки там, я душею з тобою

Всі наші сльози впадуть ніби град
На ту єдину жахливу плішиву голову
Я залишу цеглину від дому на спогад
І відбудую свій дім по новому

05.11.2022


Рецензии