Doar numai noi
К И Ш И Н Ё В
(Mold)
Santem in doi din seara cand ne-am intalnit,
De cand timpul ne-a surprins alatura.
Si am rostit a vietii noastre juramsnt.
Formand un cuplu de folos-"familia."
Pasim in doi prin vant si ploi,prin fericire,
Si viata noastra e o dulce armonie.
De n-as fi eu,de n-ai fi tu am fi pustii,
Ar dainui intre noi al noptii intunerec.
Si stelele albastre s-ar topi,
Intr-un suspin din fundul inimii niemernic.
Eu te iubesc si mandra sant de-a ta iubire,
Eu simt aceias noapte plina de amor.
Cand m-ai atins intentios cu a ta privire,
Eu ma topiesc ,un fulg in bratu-ti plin de dor.
Iti multumesc ca-mi esti mereu alaturi,
De n-ai fi tu,n-as exista nicie eu.
Asa vom merge fara de regrete,
Tu iesti al vietii mele apogeu.
Свидетельство о публикации №122110807946