Маргаритка
У садах тропічних квітла
Неймовірна,ніжна квітка
Маргаритка
Пів життя я вклав у мандри
Та знаходив лиш троянди
І вони кололи серце
Маргаритка
День і ніч про тебе мрію
Я від тебе шаленію
Чарівна,немов лебідка
Маргаритка
Твій нектар неначе мед
Ти зачаровуєш у мент
Особлива,мила квітка
Маргаритка
8.11.22
Свидетельство о публикации №122110806453