захихотiла, залоскотала...
Дзвіночками бринить в струмку вода.
Аж тиць та ніц - валун неоковирий.
Імшалий, давній, ще й зарозумілий.
глумлива
зухвала
захихотіла
залоскотала
зліва і справа
змила пиху
втіха-а-а-а...
та й була...
втікла...
ла-ла-ла...
Свидетельство о публикации №122110802042