на щчасце

Вецер злы
паўсонны
як з нябёсаў бес
няўмольным жэстам
наляцеў на лес

з трапяткіх галiнак
скінуў у ворс травы
ледзяныя кроплі
дажджавой расы

Ссыпалася быццам
з мерзлых зорак жмень
казачных брыльянтаў
нам на щасны дзень


Рецензии