Так званi тексти

Ті
так 
звані
тексти... 
тексти?   
ТЕКСТИ!!!

Відверто
пронизливо
чуттєво крають
бентежать пестять
розум ... душу... тіло...

Гойда...
Хитають               
на хвилях
буремного буття
несамовиту самоту... 
               
Вдячна   
мовчазна
лину думкою
стрімкою нетерплячою
до них жагучих звабливих...


Рецензии