Mano gimimo istorija
Mano gimimo istorija papasakojo Jasaitiene po mano tevo mirties 2000 metais. Kai mama pastojo 1953 metais, tevas reikalavo, kad mama darytu aborta. Mama verke ir guodesi savo seseriai Pranutei. Ir tada Jasaiciai jai pasake: -Gimdyk. O jei Jonas nepriims ar paliks, mes ji paimsim ir uzauginsim.
Laikas bego, dar gime brolis ir dvi seserys. Jasaiciu parama ir gera zodi visada jauciau. Visi uzaugom ir tevai gyveno kartu 48 metus.
Свидетельство о публикации №122110706887