Буде

Знов гасне світло. Будь зі мною в тиші,
В одній молитві, сповненій надії.
Я вірю, янгол нас в біді не лишить.
Він чує наші сокровенні мрії.
Ось прийде мир, добробут, благо, сила.
А покидьки відправляться до пекла.
Ще трохи протримайся, моя сестро.
Ніщо не марно. Буде, як просила.


Рецензии