пера тварэння

За шэрым туманам
за хісткім дажджом
непрадказальнасьцi
зыркiя золкi
цi то блiскавiцы
сляпыя  агнi
а цi то скляпеннi
далёкай вясёлкi
і не адгадаць
што хавае у сабе
маўклівая ўтоенасць
пераўтварэнняу
ад звычаяу летнiх
да светлай тугi
асеннiх капрызау
i шчасных здарэнняу


Рецензии