Приземлення

Примножити натхнення лінзою
Відомості про сутність лізингу,
І всі ці грантові колізії
Сховати хутко в Колізей.

Це колосальне узагальнення -
Конструкції сердець із гальмами,
Які, виходячи з оточення,
Все щось питають та уточнюють.

Хоча життя складна симфонія
Складається із ототожнення,
Немає в ліфті цьому кнопки, що
Вела б до раю назавжди.

Я Ваші очі ще примножую,
Яскравим сяйвом приворожена,
І від раптового приземлення
В нейронах лишаться сліди.


Рецензии