Декомунiзацiя

Колективний  Ленін читає
Мої Вам посвяти.
Він  сидить на  потоках wi-fi,
Перевіряє чати
Й тихенько тролить
Патріотичну молодь.
Він каже, що став мейнстрімом протест,
Мейн-кунів лайкає, бо вони the best,
Слухає Nightwish,
Читає ефемериди
Та вірші символістів
Про Атлантиду.
Там, де заграва ховає обрій,
Неспокійний пульс епохи, її присмак недобрий
Втілені в необхідності
Прокидатися рано
І творити історію.
На мосту
Я читаю спогади Талейрана
І сітки із віршів
Для Вас плету.
Є одна проблема -
Моя Махатма
Завелика й не влізає в екран...
Це ж треба було
Раптом так
Заспівати,
Так затремтіти,
Що здивувався й сам
Талейран....


Рецензии