To g ri tashxis Qiziqarli suratlar she riy izoxlar

#qiziqarli_suratlar_she;riy_izoxlar_bilan   #Интересные_изображения  ,  #;изи;арли_суратлар  ,  #qiziqarli_suratlar ,   #interesting_images
«To;g;ri tashxis…» (Qiziqarli suratlar — she;riy izoxlar bilan)
«BIR TOVUQQА…»
Bir tovuqqa — xam don, xam suv kerakdir,
Yashash uchun kurashdan bu darakdir.
Tovuqlar der: “Senga kerakmi tuxum?,
Demak doim, xarakat qilmoq — muxim!”.  ………(Davomi)……….. 


Рецензии