Коан

Невідомо-заобрійні кожен та всі,
Засинають думки у прозорій росі,
Тихо тануть у зорях молитви нові,
Як блискуче, чудово, що ми ще живі!
І коли всі навколо розкуті й німі,
Ти наснишся, ти знову наснишся мені.
Виявляється, ніч - це джерела й мости.
Виявляється, досвід - це суть пустоти.
Виявляється, погляд, що ранить чи б'є,
Допоможе знайти в цьому світі своє.
Виявляється правильним кожен коан.
Тане небо у темряві, лине туман.


Рецензии