Osinne ua

Із серця струмують слова, та для кого вони?
Для кого ці пагінці, нащо вони восени?
Чи бачать ці очі крізь втілення сяйво думок?
Чи знають вони про таємний діагноз "амок"?
У людях краса, що вирує, кружляє без меж.
Навколо - ця осінь, легка й неймовірна. Простеж,
Як падають зорі у наші розверсті серця.
Так осінь несе на собі загадковості стяг.


Рецензии