Не йди в1д мене
Я безпорадна, якщо відверто, мені горить.
На дні безодні за страх від сотні гірких ночей,
Я серцем вірю, що ти як рідний, проте чужий.
Не йди від мене, залишся сміхом в моїх устах.
Я безпорадна, коли темніє, оцей міх страх
Заціпить нерви, я стану стервом, закриє в ніч,
Неси крізь небо моє прохання сльозами свіч.
Не йди від мене, залишся щастям моїх очей,
Я буду сяйвом світил небесних твоїх ночей,
Осяю світлом безмірне щастя і дикий сум,
На дні безодні за страх від сотні гірких розлук.
Не йди від мене, залишся в серці, тебе кохаю,
За мир, за щастя, за Україну Богів благаю,
За все, що було; за все, що буде; чого нема...
На дні безодні крізь страх від сотні...
Встаю сама!
04.11.2022
© Inna Омут, 2022
Свидетельство о публикации №122110404557