Надихай мене, д1вчинко
Ти мені, наче зірка серед пітьми,
Ти - душа: така чиста і безневинна!
Ти настільки прекрасна і серцем сильна!
Надихай мене, сонечко, буду сяяти!
Щиро вдячна за віру у те, чим марю я!
Я надіюсь дійти до тієї мрії!
Дякую за підтримку, моя стихія!
Надихай мене, дівчинко, як завжди!
І буде в нас травень серед зими,
І небо в чашці, і вечір мрій.
Ти - моє світло у темні дні.
17.10.2022
© Inna Омут, 2022
Свидетельство о публикации №122110404533