Сагынам эни

1. Уйласам авыр
     Елагым килэ,
     Энкэйне ислэп
     Кунеллэр китэ.

Сагындым эни
Сагындым синэ,
Йомшак куллары;
Бик кирэк минэ.

2. Авыр минутта
    Булыша иден,
    Дорес юлларны
    Курсэдэ иден.

Сагындым эни
Сагындым синэ,
Жылылы сузен
Бик кирэк минэ.

3. Кече кечедэн
    Мин белэ идем,
    Син эни минэ
    Нык терэк иден.

Сагындым эни
Сагындым синэ,
Ягымлы караш
Бик кирэк минэ.

4. Хэрбер баланны
    Бер курден энкэй,
    Ничэ яшь булса да
    Булдык булэкэй.

Сагындым эни
Сагындым синэ,
Синен мэхэббэт
Бик кирэк минэ.

5. Устерден безне
     Балларым диеп,
     Канат астында
     Сакладын, соеп.

Сагындым эни
Сагындым синэ,
Синен мэшэкэт
Бик кирэк минэ,

6. Энкэйсез ничек?
     Шундый бит сорау...
     Ятимлек игэн
     Энкэйсез яшэу...

Сагындым эни
Сагындым синэ
Газиз эникэй
СИН кирэк минэ.


Рецензии