Iнна Гончар ua-en

Ми проспали тривогу вкотре
в нашому андеґраунді
чутно звуки підземних вод
і кроки сталкерів
коло старих річок
досі п'ють мамонти...
Води приходять.
Води відходять.
"Як ти?"
"Живу".
18102022

We were asleep during the alarm
In our underground
We could hear the ground waters
And stalers' steps.
By old rivers
Mammoths still drink.
Waters come,
Waters go...
'How are you?"
'I am alive!'.


Рецензии