Гой, ек лёгко самому пак жыць!

В мэнэ й косы самы в моложый

И  тут я вжэ й ий хлиб росчыныв!
Ого-го, ек закваску зробыв!
Гэто ж лёгынько й просто соби
Навыть, згынь, шэ й помыты штаны.

А чого щэ мни гондычкы, хы,
Прам робыты. Оно ж вжэ сыды,
Раз старый и на пенсы соби
Прамо ж жиночкы с 3.

Ны сыдыш жэ а ныц и вночи
За машыно, шо робыть стишкы.
Чы и бы даж полотна якысь
Вышывае сётут во, дывы.

Я на золку вскачу й на кани
Навыть гондэ шэ в Горкы колы.
Ну, бо шо до Янова тут – штых
И ты вжэ на Подыщ.

За мынэ хтось погриб гындэ ш лысць.
Да и в кучу другу да й спалыв ж.
И шэ й хаты уси протопыв.
Да й воды наносыв и помыв.

Да. Ву дида тут 20 аж Зинк.
Я найму ж волонтёрку в жыдив.
И вона ны зазлытьць ны за ныц.
Во иды шо скажы Алыхнышц!

Юмор поймуть уси дажэ, згынь,
Ек у их и Луна у корчи.


Рецензии