Вiхола

Віхола холодна
Тане, крижані сліди
Тануть під цим небом,
Що сплелося із води.

Всі шалені ритми
В чистім танці - звук небес,
І феноменально
Віхола знімає стрес.

Крижані торкання,
Квітів лінії складні,
Посміхайся зрання
В цьому місті ти мені.


Рецензии