Моя жизнь
Жалко, весело, тоскливо, мудро,
Быстро, шумно, часто непонятно,
Крепко, шатко, гладко, круто,
Умно, горестно, тепло, свободно,
Резко, счастливо, обидно, глупо,
Точно, мимо, денежно, комфортно,
Ямно, бедно, трудно, тупо,
Мирно, боязно, светло, прилично,
Верно, искренно и человечно,
Страшно, твёрдо, хорошо, отлично,
Любяще, бессмертно, вечно!!!
Свидетельство о публикации №122103102573