межи
усміхнені божі вуста з горизонту,
обійми,
що сталися так непомітно, —
є пастка,
виєднує в одне із двох рукоятка — для долі повістка
_____
страждання несе,
не жадобу в єднання засіє,
лиш зневіру у правду,
і щастя везтиме поволи
додолу
до
чорного
дому,
в могильню
10.24
29.10.2022
Свидетельство о публикации №122103101656