анахiба

моє осіннє правило — НІКОЛИ,
забувши густину минулих барвів,
впустити в душу виплекане  — НАЩО,
спинити кроки душної столиці
на роздоріжжі гамузу
й терпіння,
спливти водою,
соком вмити очі, порозсипати вимушено сяйво огризків
битих вражень попри площу,
що на Андріївськім узвозі біля церкви,
ті образи обпалювали очі не діленого на обох кохання,
блискучі крила чорної автівки — там почерк 
й знаки,

 це ж вам пам'ять

29.10.2022


Рецензии