Держи удар

Н. Бидненко
«Тримай удар!» – кажу собі…
Тримай, бо буде гірше.
В твоїй заплутаній судьбі
Одне спасіння – вірші.
Нанизуй рими і слова
Печальними рядками.
Хоч посивіла голова,
Та в ній – кохання гами.
Хай ріже навпіл щастя мить
Твій погляд збайдужілий,
Держу удар, хоч як болить…
Додай лиш, Боже, сили!
***
"Держи удар!"-Твержу себе...
Держи, иль будет хуже.
В твоей запутанной судьбе
Одно спасенье - муза.
Нанизывай рифмы и слова
Печальными строками.
Хоть поседела голова,
Но в ней любви все гаммы.
Пусть режет пополам счастья миг
Твой взгляд унылый
Держу удар, всё ж так болит...
Дай лишь, Боже, силы!


Рецензии