Tvrg-g Цифры

3-14nr
Пассвр ни ум у
 а
G hang

 Брату s - a the Thng
ta-e as f-esant

  я берус
 4ист
   za -ыrе пdntd    a     " San  "
 fer fr-sty

 3-14 st,
wrкинg
 Heer - n - t_ме - H
 иt ze thиngs иф ит
 

 Нет / се-


Рецензии