I plea!

I believe
In love and pain
Lain
In grief
My soul is caring…

It won’t be
Above, in vain,
Plain
To be
My heart is daring…

Cause to me
Apart again,
Twain…
“I plea,”
My mind is wearing…

28.10.2022 (22:50)


Рецензии