Присутнiсть темряви елегiя

Присутність темряви,
Жовтневі спалахи,
Нові затемнення,
Задушне марево.

Ці композиції
Із хризантемами
Були новітніми -
Стали непевними.

Твої непевності,
Мої округлення
Стікають римами
Та болю селями.

Лежиш у зародку,
Увесь скуйовджений,
Як темне й лагідне
Послання демонів.

Твої скорочення
З моїми скронями
Вже знов римуються
В долонях осені.

*This poem is devoted to Aeschylus, P.B.Shelley and Lao-Tzu.

** Chrysathemum is a symbol of joy, wisdom, grace and fullness in Chinese mythology.


Рецензии