Iubirea

Acum si eu am devinit
Un om iubirea intilnit
Eu pling si rid
Eu joc si dansez
Pentru ca inima m-am deschis
Pe una care ma iubeste
Ea vine dimineata
Sa-mi face dulce viata
Ea cheama ma in noapte
Sa fi-m mai rar aproapre
Sa facem bune fapte
Din ora trei pina la ora sapte
Cu glasul dulce ma trezeste
Cu ochii frumosi ma iubeste
Ia da-mi o credere in viata
Si face zilele mai lungi
Ma face fericit dimineata
Si noaptea devine mai scurta
Ce eu am vrut sa spui acum
Am inteles ce in viata mea mai scump
Am auzit, acum ea cheama
Si numele ei este...


Рецензии