Убезлiчнення

Убезлічнення
Розототожненостей,
Радість
Новітніх дистанцій...

Освітнє висвітлення
Непарадних можливостей,
Тиша
Космічних станцій.

Я маю на увазі космос
У його повноті,
Кричуще небажання
Залишатися тінню.

Ти світи мені, доле,
У весь фарватер світи,
Ти приходь кастаньєтами
В керовані сновидіння.

Коли довжелезні тіні
Впадуть завісою,
Ми здійснимо втечу,
Ми будемо, мов бедуїни,
А поки що отримуй мої листи.
В них - симетрія речень
Та такі непрості
Змістові екрани.


Рецензии